laupäev

Tervitus!




Tere!

Kõigi vintsutuste ja laiskuse kiuste, olen siiski suutnud ennast nõnna palju mobiliseerida, et sellele blogile on algus tehtud. Tegemist saab olema kohaga, kust on võimalik lugeda kolme Eestist pärit mehemüraka muljeid meie sõsar vabariigist Aserbaijanist. Aega sellest reisust on möödas juba pea pool kuud, aga ega mälestused siis sellest hooimata kehvemad ole. Reisil sai vihikusse nii mõnigi märge tehtud ja selle abiga üritan üht-koma-teist siis lugejateni tuua, nii detailselt kui vähegi võimalik. Loomulikult ei ole kirjutis võrreldav nende vahetute emotsioonidega seal kohapeal, aga mingi pildi vast ikka suudan teile ette manada!

p.s tegemist on minu täiesti esimese säärase projektiga, nii et palun lugejatelt mõistvat suhtumist võimalike äparduste ja puuduste esinemisel!

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

:)
muljetavaldav kirjeldus mahlases sõnavalikus!

lisanduv fotomaterjal seda illustreerimaks- päris hea:)
vahelduseks on tore ka kedagi vanderdamas näha (lähtudes pildimaterjalist, mis antud kommentaarile baseerudes ei harmoniseeru jutuga) ilma imalate prassimist jäädvustanud fotosüüdistusteta-teisisõnu, fotomaterjal meeldis.

tõenäoliselt on osalised ka ise väga rahul.. ja kas see siis eesmärk ei olnudki?!

Parimatega,

S.